Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coaching

Lieve jij.


Herkenbaar gevoel, het gevoel verdwaald te zijn, je innerlijke kompas kwijt te zijn, niet meer weten wie je bent, wat je wilt, ook echt niet meer weten waar je moet beginnen?
De gevoelens van radeloosheid, moedeloosheid, hopeloosheid vliegen je om je oren. Je weet ergens wel dat er een weg terug is naar (innerlijk) geluk, maar je ziet de weg even niet meer. Je ziet het pad niet meer, en je durft eigenlijk ook niet meer verder. 

Toch merk je een steeds sterker wordende behoefte aan rust, duidelijkheid, visie en innerlijke leiding, zeker in deze tijden van grootse veranderingen. Want dat er veranderingen plaats vinden, shifts in perceptie gemaakt mogen worden, laagjes dieper in bewustzijn gedoken mogen worden, dat weet je, dat zie je, EN dat voel je in alles.

Want jij voelt nu echt heel duidelijk: “Nu is het echt tijd om te gaan staan! Nu is het echt het moment aangebroken om echt te gaan! Nu is het noodzakelijk om echt heel diep te reiken en een diepe connectie te maken met mijn ware kern, die ik werkelijk ben, voorbij de angsten.
Alle pijnen, alle ellende, alle angsten, ze zijn er voor een diepere reden. Ze zijn er niet voor niets, er is een diepe wijsheid aanwezig in deze beproevingen.
Er is zoveel meer dan deze ellende in het leven. Er is zoveel kracht en schoonheid hier te omarmen. Er is een diepe eenheid en verbondenheid dat ons allemaal bijeenhoudt in licht en liefde, waardoor alle pijnen en angsten NU meteen geheeld kunnen worden.”

Dit weet, je, voel je, zie je in jezelf en in jouw (directe) omgeving.  En daarom dit bericht, want:

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik herken dit alles heel erg goed. Ik heb heel lang het gevoel gehad dat ik niet meer wist wie ik was, wat ik wilde doen, waarom ik überhaupt geboren was. Ergens geloofde ik wel dat er wellicht een reden was voor mijn bestaan, maar ik kon er gewoon echt niet bij. Ik was de connectie daar volledig mee verloren geraakt. Dat heeft voor veel kopzorgen, angsten, en pijnen gezorgd, waar ik nu in diepe dankbaarheid naar terug kijk. Want zonder die gevoelens zou ik echt niet zijn wie ik nu ben. Ze hebben mij gevormd in wie, wat, waarom ik nu ben.

Via een reis naar binnen, ben ik steeds meer de reden van mijn bestaan, mijn missie, mijn WAAROM gaan omarmen.
Mijn missie is om de innerlijke stem van mijn ziel te laten horen. Om te laten horen wat er in mij speelt, en dat te delen met anderen.
Daarvoor mocht ik even flink naar binnen gaan in mijzelf. Echt een diepe connectie leggen met mijn ware innerlijke kern, en de innerlijke stem van mijn ziel te horen, zodat ik het kan laten horen aan mijzelf en anderen.

Ik geloof echt dat de wereld er anders uit zal komen te zien, als we meer in verbinding met onze ware kern zijn. Simpelweg omdat onze ware kern Liefde is. Door daar echt mee in verbinding te zijn, kun je heel snel zien waar je pad loopt, en kun je je weg naar (innerlijk) geluk weer vervolgen.

Om je in contact te brengen met je ware kern, heb ik een praktijk om jou te helpen echt thuis te komen in jouw Zelf. Klik hieronder voor meer informatie over diverse opties. 

Heb je nog meer vragen, opmerkingen, wil je er even over praten en sparren, klik dan voor een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek op deze link: https://calendly.com/t-weessies/45min

Op jouw mooie pad naar meer zielsconnectie.

-Alle antwoorden liggen in onze Zelf geborgen-

Één op één coaching

Iure iusto occaecati est ut aut voluptate eos repellat sit deleniti ipsam aut quod aut accusantium aut in ab distinctio nam similique qui tenetur pariatur.

Lees meer

Groepsessies

Animi vel id nam qui veritatis eum nihil autem amet possimus eaque ut eos ipsum nostrum aliquid pariatur omnis sed consequatur.

Lees meer

Abonnement video's met meditaties en muziek 

Ervaar jij ook de helende kracht van klank en muziek? Of ben je op zoek naar de stilte in jouw zelf? Vind je het fijn om te mediteren, of zou je daar wat meer ondersteuning bij willen gebruiken? En merk je dat klanken je nog dieper in meditatie kan brengen?

Dan heb ik speciaal voor jou een heel mooi aanbod. Ik heb voor jou een mooi abonnement...

Lees meer

Reviews

Lees hier de reviews van klanten die reeds 1 of meerdere sessies met mij hebben gedaan. 

Lees meer

 

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2022 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren