Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Besloten Facebookgroep Sound and Stillness with Tamara Weessies

Wil jij in een veilige bedding en in jouw tempo meer in connectie komen met jouw ware kern, en ook echt steeds beter in staat zijn om de innerlijke stem van jouw ziel te horen? Dan is deze groep wellicht iets voor jou. 

In deze groep neem ik jou aan de hand mee op jouw reis naar je ware Zelf, degene die jij werkelijk bent. Het is echt een veilige groep waarin jij op jouw unieke wijze diverse thema's aan kunt kijken en jezelf kunt helen door middel van (live) meditaties, (sound)healings, muziek, en ook werkboeken, en Q&A Momenten. 

Het is een groep waar jij diepe verbinding kunt leggen in jezelf, en de anderen die ook deelnemen in de groep, waar jij je echt gesteund en gedragen voelt. Veiligheid, verbondenheid, respect en liefdevolle aandacht zijn echte kernwaarden voor deze groep. 

Voel jij dat dit mogelijk wat voor jou is?

Plan dan geheel vrijblijvend een gratis intake gesprek in via deze link:

https://calendly.com/t-weessies/45min

Dan kunnen we samen kijken wat jouw wensen zijn en of dit wat voor je is. 

Je kunt mij ook al volgen op Facebook: https://www.facebook.com/soundandstillness9

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-  

 

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2021 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren