Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Abonnement met video's met meditaties en muziek

Ervaar jij ook de helende kracht van klank en muziek? Of ben je op zoek naar de stilte in jouw zelf? Vind je het fijn om te mediteren, of zou je daar wat meer ondersteuning bij willen gebruiken? En merk je dat klanken je nog dieper in meditatie kan brengen?

Dan heb ik speciaal voor jou een heel mooi aanbod. Ik heb voor jou een mooi abonnement dat je per maand af kunt sluiten. Je krijgt dan het volgende:

- 2 keer per maand een video met muziek/meditaties om jou meer tot rust te laten komen, meer ontspanning te ervaren, en steeds meer de innerlijke stilte te ervaren. 
- 2 keer per maand een inspiratie video van mij waarin ik mijn eigen processen deel, en jou laat zien hoe ik door mijn eigen processen ga. 
- Onbeperkt email contact met mij waarin ik jou ondersteun in jouw processen. Je kunt op deze wijze altijd terecht met al jouw vragen, en ik zal je heel persoonlijk begeleiden in dit proces. 

Dit alles gaat via de email, zodat je niet perse actief hoeft te zijn op andere social media, zoals Facebook. 

Wil je er meer over weten, heb je vragen en/of opmerkingen, plan dan geheel vrijblijvend een gesprek in met mij via deze link: 
https://calendly.com/t-weessies/45min

Dan kunnen we samen kijken wat jouw wensen zijn en of dit wat voor je is. 

Je kunt mij ook al volgen op Facebook: https://www.facebook.com/soundandstillness9

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-  

 

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2022 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren