Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coaching

Dit zijn ervaringen van een aantal mensen die tot nu toe 1 of meerdere sessies bij mij hebben afgenomen:

 

"Het contact was goed. Ik voelde mij altijd op mijn gemak bij jou, en ik durfde alles te vragen en te bespreken. Er was nooit een oordeel of iets dergelijks. Je kon mij altijd heel goed helpen met mijn vraag. Op het einde van elk gesprek had ik door jouw hulp meer helderheid over hoe, of wat, en kon ik weer verder. Ja, de coaching voldeed aan mijn verwachtingen."

Mireille, 28 juli 2020.


"Tamara sloot feilloos aan bij wat er in mij speelde. Samen zoekende naar datgene waar ik mee geholpen zou zijn, wist zij mijn verhaal te herforumuleren naar een positieve coachvraag. Ik voelde mij daardoor gehoord en gezien. Ik kreeg perspectief en een gevoel van kracht en licht. De begeleide oefening gaf mij aarding, zachtheid en een bijzonder helend contact met mijn innerlijk kind. Ik heb ook nu nog een warm gevoel met mijn innerijk kind. Ik voel mij krachtiger en meer in contact met mijzelf. Dankbaar voor de magische begeleiding."

Monique, 1 oktober 2020

  

"Het was een mooi cadeau, een bijzondere verrassing in de vorm van een beeldende reis diep naar binnen. Naar een warm geaarde plek waar allerlei obstakels waren, maar ook veel verbindingen konden ontstaan. Door jouw begeleiding in zeer beeldende vragen kon ik helemaal in een andere wereld terecht komen. Gek eigenlijk dat ik het nu een andere wereld noem, want het is juist een onderdeel van mijzelf. Maar wel een deel waar ik zelf nooit zo dichtbij gekomen was, mijn inner child ontmoeten en troosten was een super bijzondere ervaring. 
Tijdens de meditatieve reis gingen er allerlei gevoelens door mijn lijf, nadien vooral een gevoel van vertrouwen, verbinding, en kalmte. Die ontmoeting met de kleine Narda en jouw woorden daarbij en erna hebben mij doen beseffen dat ik inderdaad nooit alleen ben. En altijd samen op pad kan gaan of gewoon even samen kan zijn, where ever and with every emotion. All is good.
Ik ben je echt enorm dankbaar! Want ook nu als er iets zwaars op mijn schouders lijkt te landen, vraag ik mij telkens eerst af of het van mij is, of van een ander, en dan kan ik het veel beter daar laten."

Narda, 7 december 2020

"De prachtige integere verbonden begeleiding heeft mij altijd heel veel gebracht tijdens het releasen, al van voor de tijd dat je dit deed met sound. En nu is er Sound bij de healing. Wat er dan gebeurt is zo krachtig en mooi! Je stemt je dan zo af op het Veld, de begeleiding, jouw veld, mijn veld, en dat van anderen. Dan gebeurt er echt iets magisch! Ook de woorden die je dan spreekt na de klanken van de schaal en je stem zijn alle zo raak en helend! Die combinatie, van het mij laten aarden en verbinden met Spirit, als mede ook de horizontale uitstraling van licht en liefde bewerkstelligt, werkelijk... ALLES!!
Zo wordt alles geheeld: huidige uitdagingen, trauma's, innerlijk kind-aspecten... Nogmaals het is gewoon alles(omvattend), prachtig en krachtig".

An, 24 maart 2021

"Tamara heeft mij tijdens een aantal fijne sessies begeleid. Ze bracht mij in een diepe staat van ontspanning. Hierdoor stopte mijn denken en kwam ik bij mijn gevoel. 
Ik heb spanningen los gelaten en kwam tot mooie inzichten. Tijdens de sessies weet Tamara precies wat ik nodig heb en waar ik ben in mijn proces. Pure magie!"

Willem, 26 april 2021

"Tamara bracht bij in geen tijd van mijn hoofd naar mijn hart met een prachtige mediatieoefening en klankschaal.Ze maakte verbinding met mij vanuit haar diepe wijsheid, rust, zachtheid en warme vriendelijkheid.
Het was heerlijk hoe zij mij begeleide naar mijn eigen kern. Onzekerheid en angst werden getransformeerd naar innerlijke kracht en liefdevolle verbinding met mijzelf. Ik voelde een groots eenheidsgevoel waardoor het de rest van de dag vanuit liefde en overvloed kon stromen. Ik wens iedereen toe om dat met Tamara te mogen ervaren!"

Marleen, 11 mei, 2021

 

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2022 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren