Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ligconcert "Verloren kinderen"

Een ligconcert met een verhaal waarin ik je meeneem op een reis naar binnen. Een verhaal over het verloren zijn, het verdwaald zijn, het verlaten zijn in een vreemd land. Over de weg terug, de weg die we allemaal mogen maken op onze eigen unieke wijze, over de weg naar onze ware Thuis. 

 • Waar? Rewind Music Studios. Hamerstraat 2-4, Amsterdam Noord. (Heel makkelijk te bereiken met de metro vanaf Amsterdam Centraal, en heel goed te doen met de auto. Ruimschoots parkeergelegenheid. Parkeren is GRATIS.)
 • Wanneer? Zaterdag 13 november om 15:00u. Duurt ongeveer 1 uur.
 • Prijs? €15
 • Wat? Klankschalen, blokfluiten, vocalisaties., een verhaal
 • Vergeet niet een matje mee te nemen, en als je het fijn vindt, neem dan ook een lekker dekentje mee om over je heen te leggen!


  Zij gingen jou al voor:

  "Het is echt een aanrader!"

  "Ik kon mij echt even ontspannen!"


  "Geweldig jouw zang, de schitterende fluittonen en de klankschalen!"

  "Massage voor de ziel!"

  "De prachtige integere verbonden begeleiding heeft mij altijd heel veel gebracht tijdens het releasen, al van voor de tijd dat je dit deed met sound. En nu is er Sound bij de healing. Wat er dan gebeurt is zo krachtig en mooi! Je stemt je dan zo af op het Veld, de begeleiding, jouw veld, mijn veld, en dat van anderen. Dan gebeurt er echt iets magisch! Ook de woorden die je dan spreekt na de klanken van de schaal en je stem zijn alle zo raak en helend! Die combinatie, van het mij laten aarden en verbinden met Spirit, als mede ook de horizontale uitstraling van licht en liefde bewerkstelligt, werkelijk... ALLES!!. Zo wordt alles geheeld: huidige uitdagingen, trauma's, innerlijk kind-aspecten... Nogmaals het is gewoon alles(omvattend), prachtig en krachtig".


Zie ik je dan?


Heel veel liefs, Tamara.


-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2022 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren