Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bijzonder en helend Ligconcert

Klank is een vibratie, energie en frequentie dat de energie van mens en haar omgeving heel sterk beïnvloedt. Het verhoogt meteen de frequenties, ontspant je heel diep, waardoor je echt contact kunt maken met je diepste en meest ware Zelf.


Mijn naam is Tamara Weessies, en het pad dat ik bewandel verbindt mij steeds dieper en inniger met mijn ware zelf. Als musicus, coach en healer merk ik steeds meer dat klank voor mij echt een poort is om mijn ware zelf te ontmoeten.


Wil jij ook jouw ware zelf ontmoeten? Kom dan ook naar dit unieke concert.

 • Waar? Rewind Music Studios. Hamerstraat 2-4, Amsterdam Noord. (Heel makkelijk te bereiken met de metro vanaf Amsterdam Centraal, en heel goed te doen met de auto. Ruimschoots parkeergelegenheid. Parkeren is GRATIS.)
 • Wanneer? Zaterdag 10 juli om 20:00u. Duurt ongeveer 1 uur.
 • Prijs? GRATIS
 • Wat? Klankschalen, blokfluiten, vocalisaties.
 • Vergeet niet een matje mee te nemen!


  Dit zijn alvast wat woorden van anderen over dit wat ik nu doe:

  "Prachtig wat een mooie voelbare trilling raakte in mijn hart dankjewel"

  "Klinkt mooi en rustgevend!"

  "Massage voor de ziel!"

  "Mooi! Het licht, de zachtheid die je uitstraalt hier. Bied je dit ook 1 op 1 aan?"

  "De trillingen vd de 2de ‘schaal’, raakten al recht in mijn hart. Bijzonder om al bij zo’n kort stukje, te voelen dat de trillingen zo voelbaar zijn in mijn lijf."

  "De prachtige integere verbonden begeleiding heeft mij altijd heel veel gebracht tijdens het releasen, al van voor de tijd dat je dit deed met sound. En nu is er Sound bij de healing. Wat er dan gebeurt is zo krachtig en mooi! Je stemt je dan zo af op het Veld, de begeleiding, jouw veld, mijn veld, en dat van anderen. Dan gebeurt er echt iets magisch! Ook de woorden die je dan spreekt na de klanken van de schaal en je stem zijn alle zo raak en helend! Die combinatie, van het mij laten aarden en verbinden met Spirit, als mede ook de horizontale uitstraling van licht en liefde bewerkstelligt, werkelijk... ALLES!!. Zo wordt alles geheeld: huidige uitdagingen, trauma's, innerlijk kind-aspecten... Nogmaals het is gewoon alles(omvattend), prachtig en krachtig".


Zie ik je dan?


Heel veel liefs, Tamara.


-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2021 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren