Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Vertrouwen

Misschien herken je dat wel, dat gebrek aan vertrouwen. Is dit een gebrek aan vertrouwen in jezelf, in een ander, een situatie?
Waar komt dat dan toch vandaan? Waarom ervaar je een gebrek aan vertrouwen? Wat wilt dit je zeggen? Wat zit er nog onder? Een verdriet, een boosheid in de vorm van bijvoorbeeld een oordeel, een angst dat een wens/verwachting niet beantwoord wordt?

Hoe zou het zijn voor je om dit wel te ervaren? Wat voel je dan, wat ervaar je? Hoe ziet je leven er dan uit? Kun je dat al zien, want weet dat, als je dat kunt zien, het al reeds binnen handbereik ligt. Ook voor jou!

Vertrouwen is voor mij wel een ‘dingetje’ zeg maar. Vandaar dat ik dit schrijf. Ik vind het moeilijk om te vertrouwen in mijn zelf, en daardoor dus ook in de ander, en/of een situatie. Ik kan mij daar dan behoorlijk angstig onder voelen eigenlijk, en er komt dan ook meteen een enorme neiging naar boven om alles te controleren, en te willen beheersen. Ik word dan een soort ‘controlfreak’.
Ik merk dan echt heel sterk de ervaring dat ik dan geheel uit verbinding raak met mijn zelf.  

Het zijn veelal onze angstgedachtes die ons zo kunnen nopen om zo de controle te willen hebben en houden in de uitkomst (lees: VORM) van het leven.

Als we dit kunnen gaan zien dat dit gebeurt, zonder oordeel, zonder daar boos, verdrietig of angstig door te voelen, dan kunnen we steeds meer afstand creëren tussen datgene wat er op dat moment in ons hoofd afspeelt, en onze ware Zelf.

Het is dus de kunst om steeds meer te zakken in onze ZIJN, onze kern. En dat doe je onder andere door die ruimte te creëren tussen dat ego en jouw Zelf, waardoor je juist kunt gaan zakken naar je hart, de plek van jouw ware Zelf.

In je hart kun je echt de verbinding ervaren met wie jij in wezen bent. En door daar echt mee te verbinden, zul je steeds meer ervaren dat alles reeds in jouw zelf geborgen ligt. Hierdoor zul je steeds minder de neiging ervaren om bevestiging van buiten te willen krijgen en zul je steeds sterker komen te staan.

Dit is een leerschool die we allemaal, op onze eigen tempo, in onze eigen tijd mogen gaan maken.

Het is ook een pad van Liefde, van heling, en genezing dat we allemaal mogen bewandelen, want vaak zit er onder dat ‘gebrek aan vertrouwen’ een diepe pijn en angst. Iets wat nog onder de oppervlakte ligt, en nog aangekeken wilt worden, vanuit zachtheid en compassie.

Zou het niet heerlijk zijn om meer in vertrouwen te kunnen zijn, en echt aanwezig te zijn in jouw ware kern, dat Liefde is? Zodat ook jij weet wat jij op dit moment nodig hebt, en van daaruit de ‘juiste’ stappen kunt gaan zetten?
Hoe zou het voor jou zijn om daar NU in te stappen?
Ik heb speciaal ook voor jou een mooi E-Book geschreven met 9 waardevolle tips die jou nu meteen kunnen helpen om meer vanuit zachtheid te kijken, de stilte te omarmen, dankbaarheid te ervaren en jouw ziel te bevrijden.

Wil je daar meer over weten, en voel je dat het voor jou nu de tijd is om jouw mooiste leven te leven, schrijf je dan NU in voor een gratis E-Book, 9 tips voor meer connectie met je ware kern via deze link: https://www.soundandstillness.com/gratis.

Of, als je hier even persoonlijk over wilt praten met mij, plan dan een gratis gesprek in van 45 minuten via deze link: https://calendly.com/t-weessies/45min.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

 

Introductie van wie ik ben, wat ik doe, en waarom ik doe wat ik doe.

In deze video vertel ik je meer over wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Mijn naam is Tamara Weessies, en ik ben van huis uit blokfluitist. Ik heb aan het conservatorium van Amsterdam en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag gestudeerd. Na mijn studie ben ik gaan lesgeven, hetgeen iik nog steeds met veel plezier doe. 

Ik merkte al wel snel dat ik iets miste, iets essentieels, iets dat ik heel vaak onderdrukt heb. Ik was en ben eigenlijk ook heel spiritueel. En ik merkte dat ik dit miste tijdens mijn werk zoals het toen was. 

Een paar jaar geleden ontmoette ik iemand die mij anders naar mijzelf, mijn omgeving en naar mijn leven leerde kijken. Ik kon op die manier langzaam maar zeker dichterbij mijn kern komen, en wat ik nu eigenlijk te doen heb hier. 

Tijdens de reis die ik toen gemaakt heb, kwam ik ook achter de kracht van stilte, en kon ik de kracht van klank herontdekken. En die 2 ben ik nu steeds meer aan het omarmen en aan het inzetten in mijn leven en dus ook in mijn praktijk. 

In deze eerste video leg ik je daar wat meer over uit.

-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-

Tamara Weessies
Copyright © 2022 Tamara Weessies
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren